Tekmovanja‎ > ‎

Domžale DP 3. kolo

objavljeno: 11. okt. 2008 01:51 avtor: Savate zveza Slovenije Savate Federation Slovenia   [ posodobljeno 7. feb. 2010 07:25 ]
Domžale - Državno prvenstvo 3. kolo 2008 (OSNOVNA ŠOLA DRAGOMELJ, Dragomelj 180, 1230 Domžale)

3. turnir za DP v savate assaut za ČLANE in ČLANICE - 8.11.2008 v Domžalah, natančneje na O.Š. Dragomelj (pri Domžalah).
3. turnir za DP v savate canne de combat za ČLANE in ČLANICE - 8.11.2008 v Domžalah, natančneje na O.Š. Dragomelj (pri Domžalah).

Tekmovanje je bilo uspešno izvedeno - zopet v odlični organizaciji domačega Savate kluba Domžale (SKD), ki je zopet dokazal visoko organizacijsko sposobnost in spretnost pri nabiranju sponzorjev oz. nagrajevanju tekmovalcev SVZS. Hvala Domžale. Hvala organizatorjem: Luka Mljač, Anže Bevc in celotni ekipi SKD, ki je delovala brezhibno.
Hvala tudi vsem klubom za udeležbo, vsem sodnikom in ostalemu tehničnemu osebju brez katerih izvedba ne bi bila možna. S tako kompletnim delom si savate šport utira vse boljšo pozicijo in po obljubah predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije g. Janeza Kocjančiča (na zadnji skupščini OKS v Hotelu Union) uvrstitev v vrhunski šport že v letu 2009, kar si savate šport zasluži s svojim članstvom v AGFIS združenju FISU in kar je tudi pogoj znotraj obstoječega OKS statuta.