Nacionalni sprejemi in nagrade

OKS nagrade 2016


Nina Vehar - Častna listina OKS - Olimpijskega komiteja Slovenije
in g, Miro Cerar


Srebrni znak Miha Žargi in Mojca Obreza - podelitev v Grosuplju - regijska pisarna OKS -  LJ okolica
podeljevalec nagrade g. Miro CerarSprejem predsednik RS Borut Pahor v Radečah 2016 - reprezentantka Lamovšek članica KK Radeče
Slika - Vir I. Gospodarič - KTRC Radeče


Sprejem predsednika RS g Boruta Pahorja 2014 v decembru - Nina Vehar
Sprejem predsednika RS g Boruta Pahorja in Ministra za izobraževanje, šolstvo in šport g. Jerneja Pikala najuspešnejših slovenskih športnikov 2013 med katerimi je bila vabljena tudi Nina Vehar s slovenskim najvišjim srebrnim odličjem Olimpijade borilstva v Rusiji. To je bila naša najlepša novoletna voščilnica in najvišje priznanje za naše dosedanje 10 letno delo. Hvala.Minister in Nina levo (klikni za povečavo)Sprejem ob 10 letnici Savate zveze Slovenije - ambasador Republike Francije v Sloveniji g. Pierre-François Mourier (foto: priznani slovenski fotograf Sašo Kos)


Sprejem pri nekdanjem Ministru za šolstvo in šport Igorju Lukšiču in direktorju Direktorata za šport Marku Rajšterju.


Sprejem naših univerzitetnih športnikov v Kongresnem centru Brdo z nekdanjim Ministrom za znanost visoko šolstvo in tehnologijo Gregorjem Golobičem  po uspehih s Svetovnega savate univerzitetnega prvenstva 2010 v Nantesu, Franciji. Na podelitvi je bil prisoten tudi predsednik RS Danilo Turk.

Sprejem Nine Vehar v Francoskem kulturnem centru in pogovor o frankofonskih igrah ter sodelovanju na kulturno-športnem področju, ki ga takšne igre vzpodbujajo ter frankofonskih dnevih v Sloveniji.


Sprejem Nine Vehar, Mojce Obreza in Marine Dobnik pri rektorju Univerze v LjubljaniPo uspešno izveden (edinem borilnem) Prvenstvu univerze v Ljubljani v savatu je rektor UL sprejel najuspešnejšo ekipo
Fakultete za strojništvo.